in

NIET BOOS WORDEN! (Ik heb een paar Bitcoins verkocht…)

De website van Madelon aka Misss Bitcoin:

Tesla YouTube kanalen:
– Solving the Money Problem:

– Hyperchange:

– TMIO TESLA:

– Chicken Genius Singapore:

– – –

Ontvang mijn nieuwsbrief (inclusief boekentips):

Donatie pagina (ook crypto):

Mijn website:

Insta:

Bol.com affiliatie linkje:

CHEERS!
Percy & Iris

VIDEO TRANSCRIPT

COMING SOON!

Report

Ledger Nano X - The secure hardware wallet

What do you think?

Comments

Leave a Reply
  1. dit is de eerste video die ik van je zag en heb me gelijk geabonneerd! Je hebt me ontzettend doen lachen met de exchangekosten van bitcoin naar euro 😀 tafel zal wel afzien!

  2. Ok…pikkemans je hebt me overtuigd…je mag me een vriendschapsverzoek sturen,
    Je inspireert en ik hou van jou humor.. wens jou alle goeds..en veel mooie jaren in jou camper..

  3. Waarom niet een paar BTC bij BlockFi neerzetten tegen 6% interest zodat je kunt leven van de passive income als ik mag vragen? Als dat te risicovol is in USDC of GUSD, de USD stablecoin tegen 8,6% interest. In the end heeft iedere asset class z'n market cycle. Crypto heeft net de bear market / winter gehad in 2018 en 2019 en warmt op voor de bull run terwijl de stock markets net 10-12 jaar bull run hebben gehad. Hoe schat je de risk to reward in voor Tesla en de overall stock market als over 2 weken de Q2 cijfers worden gepubliceerd? De huidige stock market is geen reflectie van de economie. De stock buy backs en unlimited money printing zorgen voor stijgende koersen terwijl je over 2 weken gaat zien dat Q2 revenue en winst is gedaald bij 9 van de 10 multinationals en dat ze qua personele bezetting zijn gekrompen. Top dat je in 2016 bent ingestapt (na de bear market, in de accumulation phase, voor de bull run). Ik snap alleen de move op dit moment niet naar de stock market als je de market cycles bestudeert 😉

  4. Hi Percy, in aanvulling op mijn eerdere comment hieronder. Ik ken je channel niet maar veel respect hoe je in het leven staat en de mindset die je hebt! Ik hoor je een aantal keer praten over laag maandelijks inkomen, geld opzij zetten en dromen verwezenlijken waarbij je via je investering in 2016 een mooi kapitaal hebt opgebouwd. Ik heb persoonlijk een aantal boeken gelezen die mijn mindset significant hebben veranderd, in positieve zin. Rich Dad, Poor Dad, The Richest Man in Babylon, Your Money or Your Life, Money: Master the Game en Think and Grow Rich. Eén van de principles uit The Richest Man in Babylon is dat iedere asset die je hebt op zichzelf passive income genereert. Daarnaast dat je van iedere 10 munten die je binnen krijgt max 9 uitgeeft en minimaal 1 opzij zet voor investeringen. Ik ben registeraccountant maar dit soort dingen komen niet voorbij tijdens studie. Ik kan me voorstellen, en dat hoor ik ook terug, dat een continue (maandelijkse) inkomstenstroom vanuit je assets wenselijk is. Geen advies van mijn kant, alleen wat overwegingen 😉 Iedere crypto positie die ik heb zorgt voor continue inkomsten. BTC, ETH en USD stablecoins staan deels bij BlockFi, ADA, VET, LINK en BNB staan deels bij Crypto.com en daarnaast run ik tussen de 50 en 100 masternodes (https://masternodes.online/) en heb ik diverse crypto posities die goede staking rewards hebben. Iedere positie levert passive income op. Dan heb je het Warren Buffett principe van compounding interest. Alle rewards herinvesteer je. Bouw dat principe uit tot een maandelijkse inkomstenstroom die gelijk is aan je expenses en je hebt FIRE (Financial Independence, Retire Early) bereikt. Dat is in ieder geval mijn plan, wellicht heb jij of andere lezers hier iets aan.

  5. Bedankt weer voor deze video Perc! Je blijft me inspireren icm met je humor = altijd met grote glimlach naar je video's kijken.
    Maar vooral je positiveit en enthousiasme zijn aanstekelijk! Elke keer geef je mij nieuwe inzichten! En dat koophuis en die camper ga jij aanschaffen en hoe.. gewoon effu handje contante aftikken! Zo stoer!

  6. Goed idee om wat btc te verkopen, maar ik denk dat je wel een hypotheek kunt krijgen, wat je nu aan huur betaalt kun je deels een hypotheek van betalen, je koopt dan een huis en betaalt de helft met cash. Ik heb zelf een goedkoop huis met cash gekocht in 2015, ik ben ook afgekeurd, laag inkomen, maar ik heb geen huur daardoor kan ik weer wel auto rijden. Nadeel is wel dat bijna al mijn geld in mijn huis zit, ik heb een beetje goud, beetje crypto enz. maar ruim 90% is in mijn huis. Ik bespaar ruim 500 euro per maand aan huur. Mijn huis is theoretisch ruim 50% in waarde gestegen ( door isolatie nog meer, energielabel van G naar D). Ik zou een huis kopen als ik jou was, met een kleine hypotheek van 20-30% van de waarde. Veilig en bespaart geld.

Leave a Reply

Loading…

0